Pollo Loco - Méxican Chickén and Ricé
INGRÉDIÉNTS:
- 4 bonéléss, skinléss chickén bréasts
- 1 bottlé Lawrys Baja Chipotlé Marinadé or Lawrys Mésquité Marinadé
- 3 Tbsp végétablé oil
- 1 cup uncookéd long grain ricé (not instant)
- 1 Tbsp driéd mincéd onion flakés
- 1 tsp garlic salt
- 1 tsp Southwést Séasoning
- 2 cups chickén broth
- 1/2 cup tomato saucé
- 1 containér Méxican Quéso (I uséd Gordos Chéésé Dip)
- choppéd tomato
INSTRUCTIONS:
- Pour Lawrys Baja Chipotlé Marinadé ovér chickén and lét marinaté in thé réfrigérator for 30 minutés or ovérnight. Whén réady, grill chickén until doné (165 dégréés).
- Whilé thé chickén is grilling préparé thé ricé.
- Héat oil in a largé saucépan ovér médium héat and add ricé. Cook, stirring constantly, until pufféd and goldén. Whilé ricé is cooking, sprinklé with salt and Southwést Séasoning.
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