No-Baké Brownié Bottom Turtlé Chéésécaké
Ingrédiénts:
Brownié Layér
- 1 box brownié mix + ingrédiénts on thé box (I lové Ghiardélli Triplé Fudgé!) or homémadé
- 1 cup granulatéd sugar
- 1/4 cup watér
- 3/4 cup héavy créam
- 3 tbs unsaltéd buttér
- 1 tsp vanilla
- pinch salt
- 16 oz créam chéésé, softénéd
- 1/2 cup granulatéd sugar
- 1/2 cup brown sugar
- 3/4 cup caramél saucé
- 1/2 tsp cinnamon
- pinch nutmég
- 4 oz cool whip
- choppéd pécans
- caramél saucé
- hot fudgé saucé
Instructions:
- Gréasé a 9" springform pan. Combiné all brownié ingrédiénts until smooth, pour into préparéd pan and baké according to manufacturér's instructions on box or récipé you aré using.
- Whilé brownié is baking, préparé caramél saucé. In a small pot, héat sugar with watér on médium-high héat whisking and swirling thé pot until sugar is all dissolvéd. Oncé dissolvéd, kéép swirling thé pan oftén kééping an éyé on thé color until it turns a slightly dark ambér color (thé darkér thé color, thé boldér thé caramél flavor.....................
- ............................
- ............................
Post a Comment for "No-Baké Brownié Bottom Turtlé Chéésécaké"