Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

No-Baké Brownié Bottom Turtlé Chéésécaké



Ingrédiénts:

Brownié Layér
  • 1 box brownié mix + ingrédiénts on thé box (I lové Ghiardélli Triplé Fudgé!) or homémadé
Caramél Saucé
  • 1 cup granulatéd sugar
  • 1/4 cup watér
  • 3/4 cup héavy créam
  • 3 tbs unsaltéd buttér
  • 1 tsp vanilla
  • pinch salt
Caramél Chéésécaké
  • 16 oz créam chéésé, softénéd
  • 1/2 cup granulatéd sugar
  • 1/2 cup brown sugar
  • 3/4 cup caramél saucé
  • 1/2 tsp cinnamon
  • pinch nutmég
  • 4 oz cool whip
Toppings:
  • choppéd pécans
  • caramél saucé
  • hot fudgé saucé

Instructions:
  1. Gréasé a 9" springform pan. Combiné all brownié ingrédiénts until smooth, pour into préparéd pan and baké according to manufacturér's instructions on box or récipé you aré using.
  2. Whilé brownié is baking, préparé caramél saucé. In a small pot, héat sugar with watér on médium-high héat whisking and swirling thé pot until sugar is all dissolvéd. Oncé dissolvéd, kéép swirling thé pan oftén kééping an éyé on thé color until it turns a slightly dark ambér color (thé darkér thé color, thé boldér thé caramél flavor.....................
  3. ............................
  4. ............................



Post a Comment for "No-Baké Brownié Bottom Turtlé Chéésécaké"