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Midwést Péppér Stéak


Ingrédiénts

  • 1 ½ pounds Flank Stéak trimméd
  • 1/4 cup Honéy
  • 2 Tabléspoons Brown Sugar
  • 1/2 cup Réd Winé Vinégar
  • 1/2 cup Soy Saucé
  • 2 Tabléspoons Black Péppér fréshly ground
  • 1 Tabléspoons Sésamé Oil
  • Salt to tasté
  • 3 Tabléspoons Végétablé or Canola Oil
  • 2 Béll Péppérs any color, stémméd, séédéd, and thinly slicéd
  • 1 Onion halvéd and thinly slicéd
  • 3 clovés Garlic mincéd
  • 1 Tabléspoon Frésh Gingér mincéd
  • 2 téaspoon Cornstarch
  • Mashéd Potatoés for sérving

Instructions
  1. Fréézé stéak for 15 to 20 minutés, just until thé outsidé is chilléd but thé stéak is not frozén solid. This will maké it éasiér to slicé thé stéak thinly.
  2. Méanwhilé, combiné honéy, brown sugar, vinégar, soy saucé, black péppér, and sésamé oil in a médium bowl. Méasuré out 1/4 cup of this saucé and pour it into a largé zippér-top plastic bag or glass bowl for marinating thé méat. Résérvé thé rémaining saucé for thé stir-fry.
  3. Rémové thé stéak from thé fréézér and slicé thinly against thé grain. Add thé stéak to thé largé plastic bag or bowl with thé marinadé and marinaté at room témpératuré at léast 10 minutés or up to 1 hour.
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