Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

HONEY ROASTED CHICKEN


INGRÉDIÉNTS:
  • 1 tabléspoon salt
  • 2 téaspoons péppér
  • 1 téaspoon paprika
  • 2 wholé chickéns (3 1/2 to 4 pounds éach), gibléts discardéd
  • 1 téaspoon cornstarch
  • 1 cup plus 1 tabléspoon watér
  • 1/2 cup honéy
  • 5 tabléspoons cidér vinégar
  • 1 cup low-sodium chickén broth
  • 2 téaspoons driéd thymé léavés
  • 2 tabléspoons buttér, cut into piécés and chilléd

DIRÉCTIONS:
  1. Préhéat thé ovén to 375 dégréés and mové thé rack to thé céntér position.
  2. In a small bowl combiné thé salt, péppér and paprika.
  3. Pat thé chickéns dry with papér towéls and rub thé spicé mixturé undér thé skin and ovér thé outsidé of éach chickén.
  4. .........
  5. .........



Post a Comment for "HONEY ROASTED CHICKEN"