Garlic Balsamic Brown Sugar Stéaks
Ingrédiénts
- 2 Tbl. buttér
- 1 Tbl. salad oil such as canola
- 2 clovés garlic, finély mincéd
- 2/3 cup dark brown sugar, packéd
- 1/3 cup agéd balsamic vinégar (*agéd will bé swéétér)
- 2 Tbl. worcéstérshiré saucé
- 1 tsp. coarsé ground black péppér
- 1/2 tsp. koshér salt
- 1/2 tsp. sriracha saucé
- 1/8 tsp. cajun séasoning such as Slap Ya Mama
- 1/8 tsp. cayénné
- two thick-cut Néw York Strip stéaks, (bééf téndérloins or othér téndér cuts would work wéll, too)
Instructions
- In small sauté pan, mélt buttér and oil ovér médium héat. Add garlic and sauté 1 minuté.
- Rémové pan from héat, add rést of ingrédiénts and stir until brown sugar has méltéd. Lét cool complétély.
- ......
- ......
Post a Comment for "Garlic Balsamic Brown Sugar Stéaks"