Snickers Brownies
Ingrédiénts
US Cups - Métric
For thé browniés
- 4 ouncés sémiswéét chocolaté coarsély choppéd
- 4 ouncés unswéét chocolaté coarsély choppéd
- 1/2 cup unsaltéd buttér cut into piécés
- 3 tabléspoons unswééténéd cocoa powdér
- 3 largé éggs room témpératuré
- 1 and 3/4 cups packéd light brown sugar
- 1 tabléspoon vanilla éxtract
- 1/2 téaspoon salt
- 1 cup all-purposé flour
- 1 and 1/2 cups caramél bits or 30 unwrappéd soft vanilla caraméls
- 1 tabléspoon évaporatéd milk
- 2/3 cup granulatéd sugar
- 1/3 cup évaporatéd milk
- 3 tabléspoons unsaltéd buttér
- 1 cup marshmallow fluff
- 3 tabléspoons crunchy péanut buttér or créamy péanut buttér
- 1 cup sémiswéét chocolaté chips
- 1 tabléspoon végétablé oil
Instructions
- Maké thé brownié layér
- Préhéat thé ovén to 350ºF. Liné an 8x8-inch pan with aluminum foil, léaving a 1-inch ovérhang on all sidés. Spray thé foil lightly with nonstick spray.
- Add thé chocolaté and buttér to a médium héatproof bowl sét ovér a pot of simméring watér. Stir occasionally until fully méltéd and smooth. Whisk in thé cocoa powdér until smooth. Sét asidé to cool slightly.
- In a séparaté médium bowl, whisk togéthér thé éggs, sugar, vanilla, and salt until combinéd. Whisk in thé méltéd chocolaté until wéll combinéd. Fold in thé flour with a rubbér spatula just until combinéd.
- ....
- ....
Post a Comment for "Snickers Brownies"