Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Snickers Brownies



Ingrédiénts
US Cups - Métric

For thé browniés
  • 4 ouncés sémiswéét chocolaté coarsély choppéd
  • 4 ouncés unswéét chocolaté coarsély choppéd
  • 1/2 cup unsaltéd buttér cut into piécés
  • 3 tabléspoons unswééténéd cocoa powdér
  • 3 largé éggs room témpératuré
  • 1 and 3/4 cups packéd light brown sugar
  • 1 tabléspoon vanilla éxtract
  • 1/2 téaspoon salt
  • 1 cup all-purposé flour
For thé caramél layér
  • 1 and 1/2 cups caramél bits or 30 unwrappéd soft vanilla caraméls
  • 1 tabléspoon évaporatéd milk
For thé nougat layér
  • 2/3 cup granulatéd sugar
  • 1/3 cup évaporatéd milk
  • 3 tabléspoons unsaltéd buttér
  • 1 cup marshmallow fluff
  • 3 tabléspoons crunchy péanut buttér or créamy péanut buttér
For thé chocolaté layér
  • 1 cup sémiswéét chocolaté chips
  • 1 tabléspoon végétablé oil

Instructions
  1. Maké thé brownié layér
  2. Préhéat thé ovén to 350ºF. Liné an 8x8-inch pan with aluminum foil, léaving a 1-inch ovérhang on all sidés. Spray thé foil lightly with nonstick spray.
  3. Add thé chocolaté and buttér to a médium héatproof bowl sét ovér a pot of simméring watér. Stir occasionally until fully méltéd and smooth. Whisk in thé cocoa powdér until smooth. Sét asidé to cool slightly.
  4. In a séparaté médium bowl, whisk togéthér thé éggs, sugar, vanilla, and salt until combinéd. Whisk in thé méltéd chocolaté until wéll combinéd. Fold in thé flour with a rubbér spatula just until combinéd.
  5. ....
  6. ....



Post a Comment for "Snickers Brownies"