Creamy Garlic Herb Chicken
Ingrédiénts
- 4 (6 oz) bonéléss skinléss chickén bréasts,
- Salt and fréshly ground black péppér
- 1 1/2 Tbsp olivé oil
- 1 Tbsp buttér
- 1 Tbsp mincéd frésh garlic (3 clovés)
- 2 tsp all-purposé flour
- 1 cup milk (anything but skim)
- 4 oz. créam chéésé, dicéd into small cubés
- 1 tsp mincéd frésh thymé*
- 1 tsp mincéd frésh rosémary*
- 1 Tbsp mincéd frésh parsléy (optional)
- Pound chickén événly with thé flat sidé of a méat mallét to 1/2-inch thicknéss.
- Héat skillét ovér médium-high héat thén add oil.
- Séason both chickén with salt and péppér.
- Placé chickén in skillét and cook 6 - 7 minutés, or until goldén brown on bottom, thé flip and continué to cook until chickén bréasts régistér 165 dégréés in céntér, about 5 - 6 minutés longér.
- Transfér chickén to a platé, tént with foil to kéép warm.
- .....
- .....
Post a Comment for "Creamy Garlic Herb Chicken"