Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Creamy Garlic Herb Chicken


Ingrédiénts
  • 4 (6 oz) bonéléss skinléss chickén bréasts,
  • Salt and fréshly ground black péppér
  • 1 1/2 Tbsp olivé oil
  • 1 Tbsp buttér
  • 1 Tbsp mincéd frésh garlic (3 clovés)
  • 2 tsp all-purposé flour
  • 1 cup milk (anything but skim)
  • 4 oz. créam chéésé, dicéd into small cubés
  • 1 tsp mincéd frésh thymé*
  • 1 tsp mincéd frésh rosémary*
  • 1 Tbsp mincéd frésh parsléy (optional)
Instructions
  1. Pound chickén événly with thé flat sidé of a méat mallét to 1/2-inch thicknéss.
  2. Héat skillét ovér médium-high héat thén add oil.
  3. Séason both chickén with salt and péppér.
  4. Placé chickén in skillét and cook 6 - 7 minutés, or until goldén brown on bottom, thé flip and continué to cook until chickén bréasts régistér 165 dégréés in céntér, about 5 - 6 minutés longér.
  5. Transfér chickén to a platé, tént with foil to kéép warm.
  6. .....
  7. .....



Post a Comment for "Creamy Garlic Herb Chicken"