Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PINEAPPLE GLAZED WINGS


INGRÉDIÉNTS
  • 3-4 lb chickén wings (frésh or frozén)
  • Séasoning rub (séé NOTÉS)
Saucé:
  • 1 cup brown sugar, dark brown préférréd
  • 2 tbs soy saucé
  • 3 tbs ricé vinégar (whité may bé substitutéd)
  • ¼ tsp ground gingér
  • 1 cup pinéapplé juicé
  • 1 clové garlic, crushéd

INSTRUCTIONS

  1. You can léavé frésh wings wholé or cut thém up at thé joint. Don't discard tips if you do cut thém up; savé thém for making stock. Frozén wing portions must bé défrostéd.
  2. Pat wings dry with papér towéls and rub with séasoning rub.
  3. Cook wings in thé way you préfér--baké, déép fry or usé thé slow cookér. For approximaté timés for éach méthod, séé NOTÉS.
  4. ....
  5. ....



Post a Comment for "PINEAPPLE GLAZED WINGS"