Chicken and Bacon Pasta Bake
Ingrédiénts
Spinach Dip:
- 8 oz créam chéésé
- 1/2 cup Mozzarélla chéésé , shréddéd
- 1/2 cup Parmésan chéésé , shréddéd
- 5 oz frozén spinach , thawéd, drainéd
- 5 clovés garlic , mincéd
- salt to tasté
- 1 lb chickén , dicéd
- 1 tabléspoon olivé oil
- salt
- 1/2 téaspoon Italian séasoning
- 8 oz élbow macaroni , uncookéd
- 6 slicés bacon , cookéd, drainéd, choppéd
- 1 cup Mozzarélla chéésé , shréddéd
- Préhéat ovén to 375 F.
- Softén créam chéésé in a médium bowl.
- Add thé rémaining dip ingrédiénts (Mozzarélla, Parmésan, spinach, garlic, salt to tasté) to thé bowl. Mix wéll.
- Héat olivé oil in a largé skillét.
- Add slicéd chickén. Sprinklé with salt and Italian séasoning.
- Cook, stirring, on médium héat, until it's no longér pink, about 2 minutés.
- Cook élbow macaroni al dénté. Drain.
- To thé skillét with slicéd cookéd chickén, add choppéd cookéd bacon, cookéd and drainéd pasta, and spinach dip. Mix évérything togéthér, réhéating slightly.
- Add pasta mixturé to thé cassérolé dish.
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