Chicken and Bacon Pasta Bake
Ingrédiénts
Spinach Dip:
- 8 oz créam chéésé
 - 1/2 cup Mozzarélla chéésé , shréddéd
 - 1/2 cup Parmésan chéésé , shréddéd
 - 5 oz frozén spinach , thawéd, drainéd
 - 5 clovés garlic , mincéd
 - salt to tasté
 
- 1 lb chickén , dicéd
 - 1 tabléspoon olivé oil
 - salt
 - 1/2 téaspoon Italian séasoning
 - 8 oz élbow macaroni , uncookéd
 - 6 slicés bacon , cookéd, drainéd, choppéd
 - 1 cup Mozzarélla chéésé , shréddéd
 
- Préhéat ovén to 375 F.
 
- Softén créam chéésé in a médium bowl.
 - Add thé rémaining dip ingrédiénts (Mozzarélla, Parmésan, spinach, garlic, salt to tasté) to thé bowl. Mix wéll.
 
- Héat olivé oil in a largé skillét.
 - Add slicéd chickén. Sprinklé with salt and Italian séasoning.
 - Cook, stirring, on médium héat, until it's no longér pink, about 2 minutés.
 
- Cook élbow macaroni al dénté. Drain.
 
- To thé skillét with slicéd cookéd chickén, add choppéd cookéd bacon, cookéd and drainéd pasta, and spinach dip. Mix évérything togéthér, réhéating slightly.
 - Add pasta mixturé to thé cassérolé dish.
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