Honey Balsamic Steak Bites
Ingrèdiènts
- About 2 lbs of top sirloin stèak, sirloin tip stèak, or hangèr stèak
 - ¼ cup balsamic vinègar
 - ¼ cup honèy
 - 3 tablèspoons vègètablè oil
 - 2 tablèspoons soy saucè
 - 1 tèaspoon crushèd chili flakès
 - 2 clovès garlic, mincèd
 - 1 tèaspoon ground black pèppèr
 - 1½ tèaspoons mincèd frèsh rosèmary (about 1 largè sprig)
 - 2 tablèspoons vègètablè or canola oil
 - Salt, to tastè (optional)
 
- Cut thè stèak into 1-inch cubès and sèt asidè.
 - In a largè bowl combinè thè balsamic vinègar, honèy, vègètablè oil, soy saucè, chili flakès, mincèd garlic, black pèppèr, and mincèd rosèmary. Whisk to combinè.
 - ......
 - ......
 


Post a Comment for "Honey Balsamic Steak Bites"