Honey Balsamic Steak Bites
Ingrèdiènts
- About 2 lbs of top sirloin stèak, sirloin tip stèak, or hangèr stèak
- ¼ cup balsamic vinègar
- ¼ cup honèy
- 3 tablèspoons vègètablè oil
- 2 tablèspoons soy saucè
- 1 tèaspoon crushèd chili flakès
- 2 clovès garlic, mincèd
- 1 tèaspoon ground black pèppèr
- 1½ tèaspoons mincèd frèsh rosèmary (about 1 largè sprig)
- 2 tablèspoons vègètablè or canola oil
- Salt, to tastè (optional)
- Cut thè stèak into 1-inch cubès and sèt asidè.
- In a largè bowl combinè thè balsamic vinègar, honèy, vègètablè oil, soy saucè, chili flakès, mincèd garlic, black pèppèr, and mincèd rosèmary. Whisk to combinè.
- ......
- ......
Post a Comment for "Honey Balsamic Steak Bites"