Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Honey Balsamic Steak Bites


Ingrèdiènts
  • About 2 lbs of top sirloin stèak, sirloin tip stèak, or hangèr stèak
  • ¼ cup balsamic vinègar
  • ¼ cup honèy
  • 3 tablèspoons vègètablè oil
  • 2 tablèspoons soy saucè
  • 1 tèaspoon crushèd chili flakès
  • 2 clovès garlic, mincèd
  • 1 tèaspoon ground black pèppèr
  • 1½ tèaspoons mincèd frèsh rosèmary (about 1 largè sprig)
  • 2 tablèspoons vègètablè or canola oil
  • Salt, to tastè (optional)
Prèparation
  1. Cut thè stèak into 1-inch cubès and sèt asidè.
  2. In a largè bowl combinè thè balsamic vinègar, honèy, vègètablè oil, soy saucè, chili flakès, mincèd garlic, black pèppèr, and mincèd rosèmary. Whisk to combinè.
  3. ......
  4. ......



Post a Comment for "Honey Balsamic Steak Bites"