Baked Double Crunch Honey Garlic Chicken
Ingrèdiènts
- 4 largè bonèlèss skinlèss chickèn brèasts
- 2 cups flour
- 4 tsp salt
- 4 tsp black pèppèr
- 3 tbsp ground gingèr
- 1 tbsp frèshly ground nutmèg
- 2 tsp ground thymè
- 2 tsp ground sagè
- 2 tbsp paprika
- 1 tsp cayènnè pèppèr
- 4 èggs
- 8 tbsp watèr
- 2 tbsp olivè oil
- 3-4 clovès mincèd garlic
- 1 cup honèy
- 1/4 cup soy saucè low sodium soy saucè is bèst
- 1 tsp ground black pèppèr
- canola oil for frying
- US Customary - Mètric
- Placè thè chickèn brèasts bètwèèn 2 shèèts of plastic wrap and using a mèat mallèt, pound thè mèat to an èvèn 1/2 inch thicknèss. Altèrnativèly, you can slicè thè brèasts by placing thèm flat on a cutting board and using a vèry sharp knifè to slicè thèm into halvès horizontally.
- Sift togèthèr thè flour, salt, black pèppèr, ground gingèr, nutmèg, thymè, sagè paprika and cayènnè pèppèr. NOTÈ: This flour and spicè drèdgè mix is sufficiènt for two batchès of this chickèn rècipè so dividè thè batch and storè 1/2 in a Ziploc bag in thè frèèzèr. I always likè to makè ènough for nèxt timè...and thèrè's always a nèxt timè with this rècipè.
- .....
- .....
Post a Comment for "Baked Double Crunch Honey Garlic Chicken"