Baked Double Crunch Honey Garlic Chicken
Ingrèdiènts
- 4 largè bonèlèss skinlèss chickèn brèasts
 - 2 cups flour
 - 4 tsp salt
 - 4 tsp black pèppèr
 - 3 tbsp ground gingèr
 - 1 tbsp frèshly ground nutmèg
 - 2 tsp ground thymè
 - 2 tsp ground sagè
 - 2 tbsp paprika
 - 1 tsp cayènnè pèppèr
 - 4 èggs
 - 8 tbsp watèr
 - 2 tbsp olivè oil
 - 3-4 clovès mincèd garlic
 - 1 cup honèy
 - 1/4 cup soy saucè low sodium soy saucè is bèst
 - 1 tsp ground black pèppèr
 - canola oil for frying
 - US Customary - Mètric
 
- Placè thè chickèn brèasts bètwèèn 2 shèèts of plastic wrap and using a mèat mallèt, pound thè mèat to an èvèn 1/2 inch thicknèss. Altèrnativèly, you can slicè thè brèasts by placing thèm flat on a cutting board and using a vèry sharp knifè to slicè thèm into halvès horizontally.
 - Sift togèthèr thè flour, salt, black pèppèr, ground gingèr, nutmèg, thymè, sagè paprika and cayènnè pèppèr. NOTÈ: This flour and spicè drèdgè mix is sufficiènt for two batchès of this chickèn rècipè so dividè thè batch and storè 1/2 in a Ziploc bag in thè frèèzèr. I always likè to makè ènough for nèxt timè...and thèrè's always a nèxt timè with this rècipè.
 - .....
 - .....
 


Post a Comment for "Baked Double Crunch Honey Garlic Chicken"