BEST TWICE BAKED POTATOES RECIPE
INGRÉDIÉNTS
- 4 7-8 ouncé russét (or largé Yukon Gold) potatoés; scrubbéd, driéd and rubbéd lightly with canola or végétablé oil
- 1 cup 4 ouncés shréddéd chéésé: sharp chéddar, Gruyéré, Méxican blénd or your favorité, dividéd
- ¼ cup sour créam or Gréék yogurt
- ¼ cup buttérmilk
- 4 tabléspoons unsaltéd buttér room témpératuré
- 2-4 médium scallions thinly slicéd, dividéd
- 4 strips bacon cut into ¼” lardons, cookéd crisp, dividéd
- Koshér salt
- Fréshly ground black péppér
- Garnish: Mincéd frésh parsléy thymé, cilantro, chivés
INSTRUCTIONS
- Héat ovén to 400°F and adjust thé ovén rack to thé middlé position. Placé a cooking rack ovér a foil-linéd baking shéét.
- Lightly rub éach potato with oil and sprinklé with salt & fréshly ground black péppér. Placé thé potatoés, événly spacéd, on thé rack ovér thé préparéd baking shéét.
- Baké thé potatoés to an intérnal témpératuré of 209°F or until fork téndér (45 minutés-1 hour).
- Rémové thé potatoés from thé ovén, and léavé thé ovén on.
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