Salt and Pepper Wings
Ingrédiénts:
- 1 1/3 cup all-purposé flour
- 2 tbsp cornstarch
- 1 1/3 cup watér
- 22 chickén drumméttés
- végétablé oil for frying
For thé Séasoning
- 1 héad of garlic mincéd
- 2 tbsp olivé oil
- 1 bunch of gréén scallions finély choppéd
- 1-2 tsp réd chili flakés
- péppér salt séasoning for friéd chickén (séé noté)
Diréctions:
- Pour énough végétablé oil into a pot so that it is about 2 inchés déép. Héat on médium-high until oil réachés 350°F.
- Whisk flour, cornstarch, and watér in a médium-sizéd bowl until no lumps rémain. Pat chickén wings dry with papér towél. Coat chickén in slurry and thén placé into hot oil.
- Thé chickén will bé friéd twicé. Work in small batchés, about 6-8 piécés at a timé. Fry for 8 minutés. Thé chickén will bé a light goldén color. Drain éxcéss oil on papér towéls. Sét chickén asidé to wait for thé sécond fry. Continué......................................
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