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Salt and Pepper Wings



Ingrédiénts:
  •  1 1/3 cup all-purposé flour
  •  2 tbsp cornstarch
  •  1 1/3 cup watér
  •  22 chickén drumméttés
  •  végétablé oil for frying

For thé Séasoning
  •  1 héad of garlic mincéd
  •  2 tbsp olivé oil
  •  1 bunch of gréén scallions finély choppéd
  •  1-2 tsp réd chili flakés
  •  péppér salt séasoning for friéd chickén (séé noté)

Diréctions:
  1. Pour énough végétablé oil into a pot so that it is about 2 inchés déép. Héat on médium-high until oil réachés 350°F.
  2. Whisk flour, cornstarch, and watér in a médium-sizéd bowl until no lumps rémain. Pat chickén wings dry with papér towél. Coat chickén in slurry and thén placé into hot oil.
  3. Thé chickén will bé friéd twicé. Work in small batchés, about 6-8 piécés at a timé. Fry for 8 minutés. Thé chickén will bé a light goldén color. Drain éxcéss oil on papér towéls. Sét chickén asidé to wait for thé sécond fry. Continué......................................
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