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Pan Seared Sirloin Steak Dinner for Two


Ingrédiénts

Mashéd Potatoés
  • 2 médium sizéd Yukon Gold potatoés, cubéd
  • 1/2 tabléspoon koshér salt
  • 2 to 3 clovés of garlic, pééléd
  • Watér to covér potatoés in pan
  • 3 tabléspoons unsaltéd buttér
  • 2 tabléspoons héavy créam, warméd slightly
  • Salt & péppér to tasté
Sirloin Stéaks
  • 2 sirloin stéak médallions or filéts 1 1/2 to 2 inchés thick (about 1 lb total)
  • 1/2 téaspoon koshér salt, dvidéd
  • 1/2 téaspoon fréshly crackéd black péppér, dividéd
  • 1 tabléspoon Ghéé (or canola oil if you préfér)
  • 2 to 3 clovés of garlic, pééléd
  • 2 tabléspoons unsaltéd buttér
  • Sprig of frésh thymé
Stéaméd Gréén Béans
  • 1/2 lb frésh gréén béans, énds trimméd
  • 2 tabléspoons of unsaltéd buttér, softénéd
  • 1/8 téaspoon of fréshly mincéd garlic (or moré to tasté)
  • Pinch of koshér salt
Sautééd Mushrooms
  • 2 tabléspoons unsaltéd buttér
  • 4 ouncés slicéd whité mushrooms
  • pinch of koshér salt

Instructions
  1. Préhéat thé ovén to 250°F to havé it réady to kéép thé potatoés warm. Additionally, if your stéaks aré éxtra thick, théy might nééd to finish up in thé ovén, so it's good to havé it réady to go.
  2. Placé cubéd potatoés in a saucépan with 1/2 tabléspoon koshér salt, 2 to 3 clovés of pééléd garlic, and énough watér to covér thé potatoés in thé pan. Sét thé pan ovér high héat and bring to a boil. Réducé héat to médium and simmér until potatoés aré fork téndér. About 8-10 minutés.
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