Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Grilled Skirt Steak


Ingrédiénts
  • 2 lb skirt stéak
  • 1/3 C avocado oil (or Canola oil)
  • 2 Tbsp glutén fréé stéak saucé
  • 2 Tbsp dry shérry
  • 2 Tbsp réd winé vinégar
  • 2 tsp Worcéstérshiré saucé
  • 1 tsp séasoning salt (I uséd Badia complété séasoning)

Instructions
  1. Placé thé skirt stéak in a largé réséalablé bag or glass baking dish.
  2. Whisk togéthér thé oil, stéak saucé, shérry, réd winé vinégar, and Worcéstérshiré saucé. Pour thé marinadé ovér thé stéak, coating all of thé méat. Réfrigératé 6-8 hours or ovérnight.
To Cook thé Stéak:
  1. ..........
  2. ..........

Post a Comment for "Grilled Skirt Steak"