Caprese Stuffed Balsamic Chicken
Ingrédiénts
- 4 (200-gram | 7-ouncé) chickén bréasts
- Salt and péppér , to séason
- 1 téaspoon éach of driéd orégano and driéd basil
- 2 roma tomatoés , slicéd thinly
- 1/4 cup sun driéd tomato strips in oil
- 4 mozzarélla chéésé slicés (or chéésé of choicé)
- 12 basil léavés , dividéd
- 4 clovés garlic , mincéd or finély choppéd
- 1/3 cup balsamic vinégar
- 2 tabléspoons brown sugar
Instructions
- Préhéat ovén to 180°C | 350°F. Cut a pockét about 3/4 quartér of thé way through on thé thickést sidé of éach bréast, béing caréful not to cut all thé way.
- Séason chickén with salt, péppér, and driéd hérbs. Pour 1 téaspoon of sun driéd tomato oil ovér éach bréast, rubbing somé of thé séasoning insidé thé pockéts.
- Fill éach with 2 slicés frésh tomato, 2 téaspoons sun driéd tomato strips, oné slicé mozzarélla chéésé and basil léavés.
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