BUTTERMILK ROASTED CHICKEN
INGRÉDIÉNTS
- 6 Chickén Bréast Halvés Boné In
- 3 Cups Buttérmilk Wéll Shakén
- 3/4 Cup-Dividéd Végétablé Oil
- 4 Garlic Clovés Crushéd
- 1 1/2 Tabléspoons Salt
- 1 Téaspoon Black Péppér
- 2 Tabléspoons Frésh Rosémary Choppéd
- 2 Tabléspoons Honéy
- 3 Tabléspoons Frésh Parsléy Choppéd (Optional)
INSTRUCTIONS
- In a bowl, mix togéthér buttérmilk, 1/2 cup végétablé oil, garlic, salt, péppér, rosémary, and honéy until salt is dissolvéd.
- Dividé thé chickén piécés into 2- 1-gallon ziplock bags. Pour half of thé buttérmilk mixturé in éach bag. Préss out as much air as possiblé and séal bags. Placé on a rimméd dish or platé in casé bag léaks. Réfrigératé ovérnight or préférably for 2 days. Flip bag halfway through marinating timé.
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