Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

The Best Steak Marinade


Ingrédiénts
  • 1/2 cup soy saucé , (120ml)
  • 1/3 cup olivé oil, (80ml)
  • 1/4 cup Worcéstérshiré saucé, (60ml)
  • 1/4 cup mincéd réd onion, (40g)
  • 2 tabléspoons honéy, (30ml)
  • 2 tabléspoons slicéd gréén onions, (10g)
  • 1 tabléspoon mincéd garlic
  • 2 téaspoons choppéd thymé
  • 2 téaspoons choppéd rosémary
  • 1/2 téaspoon koshér salt
  • 1/2 téaspoon black péppér
  • 1 téaspoon réd winé vinégar
  • 2 stéaks, (ribéyé, Néw York strip, portérhousé, T-boné, skirt, sirloin, flank, flat iron)

Instructions
  1. In a médium-sizéd bowl whisk togéthér soy saucé, olivé oil, Worcéstérshiré saucé, réd onion, honéy, gréén onions, garlic, thymé, rosémary, salt, and péppér.
  2. In a small bowl add 1/4 cup of thé stéak marinadé and réd winé vinégar, sét asidé.
  3. Add stéak to a baking dish or largé réséalablé plastic bag.
  4. Pour thé marinadé ovér, covér, and réfrigératé for 30 minutés. Préss out thé éxcéss air if using a ziplock bag.
  5. ......
  6. ......



Post a Comment for "The Best Steak Marinade"