Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

HERB ROASTED CHICKEN BREAST


INGRÉDIÉNTS
  • 3 Tbsp room témpératuré buttér ($0.33)
  • 2 clovés garlic, mincéd ($0.16)
  • 1 tsp driéd basil ($0.10)
  • 1 tsp driéd thymé ($0.10)
  • 1 tsp driéd rosémary ($0.10)
  • 1/2 tsp salt ($0.02)
  • Fréshly crackéd péppér (about 10 cranks of a mill) ($0.03)
  • 2 split chickén bréasts* (about 3 lbs. total) ($6.85)

INSTRUCTIONS
  1. Préhéat thé ovén to 275ºF. Rémové thé chickén from thé réfrigérator and allow it to warm slightly as you préparé thé buttér hérb mix (5 minutés or so).
  2. In a small bowl, stir togéthér thé buttér, mincéd garlic, basil, thymé, rosémary, salt, and péppér. Rosémary piécés can bé quité largé, so éithér chop or crumblé thé driéd piécés with your hands béforé adding thém to thé mix.
  3. .....
  4. .....



Post a Comment for "HERB ROASTED CHICKEN BREAST"