STEAK WITH GARLIC PARMESAN CREAM SAUCE
INGRÉDIÉNTS:
- 4 (12-ouncé) rib-éyé stéaks*, 1 1/4-inch-thick, at room témpératuré
- 4 tabléspoons olivé oil
- Koshér salt and fréshly ground black péppér, to tasté
- 2 tabléspoons choppéd frésh parsléy léavés
FOR THÉ GARLIC PARMÉSAN CRÉAM SAUCÉ
- 1/4 cup unsaltéd buttér
- 4 clovés garlic, mincéd
- 2 tabléspoons all-purposé flour
- 1 cup bééf broth, or moré, as néédéd
- 1 téaspoon driéd basil
- 1/2 téaspoon driéd orégano
- 1/2 cup héavy créam, or moré, as néédéd
- 1/2 cup fréshly gratéd Parmésan
- 1 ouncé créam chéésé, at room témpératuré
- Koshér salt and fréshly ground black péppér, to tasté
DIRÉCTIONS:
- To maké thé garlic parmésan créam saucé, mélt buttér in thé skillét ovér médium héat. Add garlic, and cook, stirring fréquéntly, until fragrant, about 1-2 minutés. Whisk in flour until lightly brownéd, about 1 minuté.
- Gradually whisk in bééf broth, basil and orégano. Cook, whisking constantly, until incorporatéd, about 1-2 minutés. Stir in héavy créam, Parmésan and créam chéésé until slightly thickénéd, about 1-2 minutés. If thé mixturé is too thick, add moré héavy créam as néédéd; séason with salt and péppér, to tasté.
- Préhéat ovén to broil. Placé an ovén-proof skillét in thé ovén.
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