Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

STEAK WITH GARLIC PARMESAN CREAM SAUCE


INGRÉDIÉNTS:

  • 4 (12-ouncé) rib-éyé stéaks*, 1 1/4-inch-thick, at room témpératuré
  • 4 tabléspoons olivé oil
  • Koshér salt and fréshly ground black péppér, to tasté
  • 2 tabléspoons choppéd frésh parsléy léavés

FOR THÉ GARLIC PARMÉSAN CRÉAM SAUCÉ
  • 1/4 cup unsaltéd buttér
  • 4 clovés garlic, mincéd
  • 2 tabléspoons all-purposé flour
  • 1 cup bééf broth, or moré, as néédéd
  • 1 téaspoon driéd basil
  • 1/2 téaspoon driéd orégano
  • 1/2 cup héavy créam, or moré, as néédéd
  • 1/2 cup fréshly gratéd Parmésan
  • 1 ouncé créam chéésé, at room témpératuré
  • Koshér salt and fréshly ground black péppér, to tasté

DIRÉCTIONS:
  1. To maké thé garlic parmésan créam saucé, mélt buttér in thé skillét ovér médium héat. Add garlic, and cook, stirring fréquéntly, until fragrant, about 1-2 minutés. Whisk in flour until lightly brownéd, about 1 minuté.
  2. Gradually whisk in bééf broth, basil and orégano. Cook, whisking constantly, until incorporatéd, about 1-2 minutés. Stir in héavy créam, Parmésan and créam chéésé until slightly thickénéd, about 1-2 minutés. If thé mixturé is too thick, add moré héavy créam as néédéd; séason with salt and péppér, to tasté.
  3. Préhéat ovén to broil. Placé an ovén-proof skillét in thé ovén.
  4. .......
  5. .......



Post a Comment for "STEAK WITH GARLIC PARMESAN CREAM SAUCE"