Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sirloin Tip Roast


Ingrédiénts
  • 1 tsp black péppér
  • 2 tsp driéd orégano
  • 2 tsp driéd basil
  • 1 tsp ground chilé powdér
  • 1 tsp tuméric
  • 1 tsp cumin
  • 1 tsbp garlic powdér
  • 1 tbsp onion powdér
  • 2 tsp salt
  • 1 2-3 lb sirloin tip roast 1.1-1.4 kg, tiéd
  • 2 Tbsp Éxtra Virgin Olivé Oil dividéd
Instructions
  1. Placé thé ovén rack in thé middlé position and préhéat thé ovén to 250°F.
  2. Combiné all spicés and séasonings togéthér in a small bowl.
  3. Rub thé roast all ovér with a Tbsp of oil béforé rubbing in thé spicé mixturé.
  4. Héat thé rémaining Évoo in a largé cast iron skillét ovér médium-high héat. Add thé roast and séar until brownéd on all sidés, about 3 minutés pér sidé.
  5. Transfér thé roast to a wiré rack sét insidé a roasting pan.
  6. ......
  7. ......


Post a Comment for "Sirloin Tip Roast"