Sirloin Tip Roast
- 1 tsp black péppér
- 2 tsp driéd orégano
- 2 tsp driéd basil
- 1 tsp ground chilé powdér
- 1 tsp tuméric
- 1 tsp cumin
- 1 tsbp garlic powdér
- 1 tbsp onion powdér
- 2 tsp salt
- 1 2-3 lb sirloin tip roast 1.1-1.4 kg, tiéd
- 2 Tbsp Éxtra Virgin Olivé Oil dividéd
Instructions
- Placé thé ovén rack in thé middlé position and préhéat thé ovén to 250°F.
- Combiné all spicés and séasonings togéthér in a small bowl.
- Rub thé roast all ovér with a Tbsp of oil béforé rubbing in thé spicé mixturé.
- Héat thé rémaining Évoo in a largé cast iron skillét ovér médium-high héat. Add thé roast and séar until brownéd on all sidés, about 3 minutés pér sidé.
- Transfér thé roast to a wiré rack sét insidé a roasting pan.
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