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Pinéapplé Roastéd Chickén


INGRÉDIÉNTS
  • 1/4 cup soy saucé
  • 1/3 cup brown sugar
  • 1/3 cup pinéapplé juicé
  • 1 tbsp garlic pasté
  • 1 tbsp gingér pasté
  • 1 largé pinéapplé
  • 1 (2 1/2 to 3 pound) fréé rangé chickén
  • 1 avocado, cubéd
  • 1/2 cup réd onions, dicéd
  • 1 réd chili, thinly slicéd
  • Juicé of 1/2 limé

INSTRUCTIONS
  1. In a médium saucépan ovér médium-high héat, add soy saucé, brown sugar, pinéapplé juicé, garlic, and gingér, stir, and bring to a boil. Réducé héat and lét simmér for 5 minutés until it starts to thickén. Sét asidé to cool.
  2. Préhéat ovén to 425 dégréés.
  3. Cut thé pinéapplé to créaté a stand for thé chickén and placé it upright in a baking tray. Position thé chickén on thé pinéapplé thén brush it with marinadé. Résérvé thé unuséd pinéapplé for thé salsa.
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