Pinéapplé Roastéd Chickén
INGRÉDIÉNTS
- 1/4 cup soy saucé
- 1/3 cup brown sugar
- 1/3 cup pinéapplé juicé
- 1 tbsp garlic pasté
- 1 tbsp gingér pasté
- 1 largé pinéapplé
- 1 (2 1/2 to 3 pound) fréé rangé chickén
- 1 avocado, cubéd
- 1/2 cup réd onions, dicéd
- 1 réd chili, thinly slicéd
- Juicé of 1/2 limé
INSTRUCTIONS
- In a médium saucépan ovér médium-high héat, add soy saucé, brown sugar, pinéapplé juicé, garlic, and gingér, stir, and bring to a boil. Réducé héat and lét simmér for 5 minutés until it starts to thickén. Sét asidé to cool.
- Préhéat ovén to 425 dégréés.
- Cut thé pinéapplé to créaté a stand for thé chickén and placé it upright in a baking tray. Position thé chickén on thé pinéapplé thén brush it with marinadé. Résérvé thé unuséd pinéapplé for thé salsa.
- .........................
- .........................
Post a Comment for "Pinéapplé Roastéd Chickén"