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Salted Caramel Chocolate Chip Cheesecake


Ingrédiénts:

Saucé-
  • 1 cup granulatéd sugar
  • 6 tbsp saltéd buttér, cut into 6 piécés
  • 1/2 cup héavy créam
  • 1 tsp salt
Caké-
  • 1 cup Oréo cookiés, finély crushéd
  • 3 tbsp unsaltéd buttér, méltéd
  • 3 (8 oz) packagés of créam chéésé, softénéd
  • 1 (14 oz) can swééténéd, condénséd milk
  • 3 largé éggs, room témp
  • 2 tsp vanilla éxtract
  • 1 cup mini chocolaté chips (plus moré for topping)
  • séa salt (optional-for topping)
Diréctions:
  1. Maké thé caramél saucé- in a small saucépan, héat sugar ovér médium héat. Usé a héat-résistant spatula to continually stir thé sugar. It will start to mélt and from brown clumps. Kéép stirring! Oncé thé sugar is méltéd, add thé buttér. Bé caréful to kéép stirring as thé caramél will bubblé up whén you add thé buttér. Stir thé buttér until complétély méltéd, 2-3 minutés. Continué stirring as you slowly drizzlé thé créam in. Kéép stirring again, bécausé thé caramél will bubblé up again whén you add thé créam. Allow thé mixturé to boil for 1 minuté, thén rémové pan from héat. Immédiatély stir in thé salt. Sét saucé asidé and allow to cool béforé using. Storé in a glass jar for éasé of usé, kéép saucé in thé fridgé.
  2. Préhéat ovén to 300º. Thoroughly gréasé a 9-inch springform pan. Sét asidé.
  3. In a mixing bowl, combiné Oréo's and buttér. Préss mixturé événly into thé springform pan.
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