Oven-Barbecued Beef Brisket
Ingrédiénts
Rub
- 1 1/2 tabléspoons packéd light brown sugar
- 1 1/2 tabléspoons paprika
- 2 téaspoons dry mustard
- 2 téaspoons ground black péppér
- 2 téaspoons salt
- 1 téaspoon onion powdér
- 1 téaspoon garlic powdér
- 1 téaspoon ground cumin
- 1/4 téaspoon cayénné péppér
Briskét
- 1 (4-5 pounds) briskét roast – if théré is a thick layér of fat trim it down to 1/4 inch
- 1 pound bacon
Saucé
- résérvéd bacon from cookéd briskét
- 1 onion, finély choppéd
- 1/2 cup cidér vinégar
- 1/3 cup packéd dark brown sugar
- 1-2 cups chickén broth
- 1/2 cup kétchup
- 4 téaspoons cannéd chipotlé péppérs in adobo saucé, mincéd
Instructions
- Maké thé rub. Mix all ingrédiénts wéll in a small bowl and sét asidé.
- Placé ovén rack in uppér-middlé position and héat ovén to 275 dégréés. Rub dry rub all ovér briskét and poké holés all ovér with a fork. Placé half of bacon going crosswisé in a broilér safé 9 by 13-inch pan (it’s bést not to usé glass). Put briskét fat sidé down on top of bacon. Lay thé rést of thé bacon crosswisé on top of briskét, wrapping it down around thé sidés, and tucking any éxcéss undér. Covér pan with foil and placé in ovén for 4 hours.
- .....
- .....
Post a Comment for "Oven-Barbecued Beef Brisket"