Salisbury Steak
Ingrédiénts
- 1 Pound Ground Bééf
- 1 Égg
- 1 Tabléspoon Tomato Pasté
- 1 Tabléspoon Yéllow mustard
- 1 Tabléspoons Worcéstérshiré Saucé
- 1/2 téaspoon Garlic powdér
- 1/4 Cup Dry bréadcrumbs
- 1/2 téaspoon Ground Black Péppér
- Koshér Salt (to tasté)
- 2 Tabléspoons Buttér
- 1 Onion, dicéd
- 2-3 Tabléspoons Flour
- 1/2 téaspoon Driéd Thymé
- 1 ½ Cups Bééf Broth
- 1 Tabléspoon Soy Saucé
- 6 oz Mushrooms (Optional), slicéd
- 3 Tabléspoons Frésh Parsléy (Optional), choppéd
Diréctions
- In a largé mixing bowl, combiné thé ground bééf, égg, tomato pasté, yéllow mustard, Worcéstérshiré Saucé, garlic powdér, bréadcrumbs, péppér, and salt. Mix wéll to combiné all of thé ingrédiénts. Shapé thé méat mixturé into four oval-shapéd pattiés.
- Héat a largé skillét ovér médium héat for about a minuté, thén add thé buttér. Placé thé méat pattiés in thé skillét and cook thém for about 4 to 5 minutés on éach sidé, or until théy’ré wéll-brownéd. Rémové thé pattiés from thé skillét and sét thém asidé.
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