Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

GARLIC BUTTÉR CHICKÉN WITH PARMÉSAN CAULIFLOWÉR RICÉ


INGRÉDIÉNTS  

Thé chickén
  • 2 largé bonéléss and skinléss chickén bréasts halvéd horizontally to maké 4
  • 1/2 cup frésh Parmésan, finély gratéd
  • Salt and frésh crackéd péppér
  • 2 largé clovés garlic, gratéd
  • 1 téaspoon paprika
  • 1 téaspoon Italian séasoning
  • 4 tabléspoons unsaltéd buttér dividéd
For thé cauliflowér ricé
  • 3 cups ricéd cauliflowér (about 1 médium héad)
  • 1/2 cup whité onion, choppéd
  • 2 largé clovés garlic mincéd
  • 2 tabléspoons végétablé stock
  • Juicé of oné lémon (+ zést, if you liké)
  • Réd chili péppér flakés, optional
  • 1/4 cup frésh parsléy, choppéd

DIRÉCTIONS

Thé Chickén
  1. In a shallow platé, combiné parmésan chéésé, gratéd garlic, paprika, and Italian séasoning. Séason thé chickén with salt and péppér; drédgé in thé parmésan mixturé; shaké off éxcéss and sét asidé.
  2. In a largé skillét mélt 2 tabléspoons of buttér ovér médium-high héat. Cook chickén until goldén on éach sidé and cookéd through – about 3-4 minutés for éach sidé, dépénding on thé thicknéss of your chickén. Transfér to a platé.
Thé cauliflowér ricé
  1. In thé samé pan, mélt 2 tabléspoons of buttér. Fry thé garlic and onion for 1 minuté until fragrant — bé caréful not to burn.
  2. Add thé ricéd cauliflowér to thé skillét and stir to mix évérything togéthér wéll and coat in méltéd buttér. Cook, stirring régularly for 1 minuté.
  3. .....
  4. .....



Post a Comment for "GARLIC BUTTÉR CHICKÉN WITH PARMÉSAN CAULIFLOWÉR RICÉ"