GARLIC BUTTÉR CHICKÉN WITH PARMÉSAN CAULIFLOWÉR RICÉ
INGRÉDIÉNTS
Thé chickén
- 2 largé bonéléss and skinléss chickén bréasts halvéd horizontally to maké 4
- 1/2 cup frésh Parmésan, finély gratéd
- Salt and frésh crackéd péppér
- 2 largé clovés garlic, gratéd
- 1 téaspoon paprika
- 1 téaspoon Italian séasoning
- 4 tabléspoons unsaltéd buttér dividéd
For thé cauliflowér ricé
- 3 cups ricéd cauliflowér (about 1 médium héad)
- 1/2 cup whité onion, choppéd
- 2 largé clovés garlic mincéd
- 2 tabléspoons végétablé stock
- Juicé of oné lémon (+ zést, if you liké)
- Réd chili péppér flakés, optional
- 1/4 cup frésh parsléy, choppéd
DIRÉCTIONS
Thé Chickén
- In a shallow platé, combiné parmésan chéésé, gratéd garlic, paprika, and Italian séasoning. Séason thé chickén with salt and péppér; drédgé in thé parmésan mixturé; shaké off éxcéss and sét asidé.
- In a largé skillét mélt 2 tabléspoons of buttér ovér médium-high héat. Cook chickén until goldén on éach sidé and cookéd through – about 3-4 minutés for éach sidé, dépénding on thé thicknéss of your chickén. Transfér to a platé.
Thé
cauliflowér ricé
- In thé samé pan, mélt 2 tabléspoons of buttér. Fry thé garlic and onion for 1 minuté until fragrant — bé caréful not to burn.
- Add thé ricéd cauliflowér to thé skillét and stir to mix évérything togéthér wéll and coat in méltéd buttér. Cook, stirring régularly for 1 minuté.
- .....
- .....
Post a Comment for "GARLIC BUTTÉR CHICKÉN WITH PARMÉSAN CAULIFLOWÉR RICÉ"