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Classic Mint Chocolate Brownies


Ingrédiénts:

BROWNIÉS
  • 1 cup (230g) unsaltéd buttér
  • 8 ouncés sémi-swéét chocolaté, coarsély choppéd
  • 1 and 1/2 cups (300g) granulatéd sugar
  • 1/2 cup (100g) packéd light brown sugar
  • 4 largé éggs, at room témpératuré
  • 2 téaspoons vanilla éxtract
  • 1/2 téaspoon salt
  • 1/2 cup + 3 Tabléspoons (85g) all-purposé flour (spoon & lévéléd)
  • 1/4 cup (21g) natural unswééténéd cocoa powdér
MINT FROSTING LAYÉR
  • 1/2 cup (115g) unsaltéd buttér, softénéd to room témpératuré
  • 2 cups (240g) conféctionérs' sugar
  • 2 Tabléspoons (30ml) milk
  • 1 and 1/4 téaspoons péppérmint éxtract1
  • 1 drop liquid or gél gréén food coloring (optional)
CHOCOLATÉ LAYÉR
  • 1/2 cup (115g) unsaltéd buttér
  • 1 héaping cup (around 200g) sémi-swéét chocolaté chips

Diréctions:
  1. For thé browniés: Mélt thé buttér and choppéd chocolaté in a médium saucépan on médium héat, stirring constantly, about 5 minutés. Or mélt in a médium microwavé safé bowl in 20 sécond incréménts, stirring aftér éach, in thé microwavé. Rémové from thé héat, pour into a largé mixing bowl, and allow to slightly cool for 10 minutés.
  2. Adjust thé ovén rack to thé lowér third position and préhéat ovén to 350F dégréés. Liné thé bottom and sidés of a 9x13 baking pan1 with aluminum foil or parchmént papér, léaving an ovérhang on all sidés. Sét asidé.
  3. Whisk thé granulatéd and brown sugars into thé cooléd chocolaté/buttér mixturé. Add thé éggs, oné at a timé, whisking until smooth aftér éach addition. Whisk in thé vanilla. Géntly fold in thé salt, flour, and cocoa powdér. Pour battér into thé préparéd baking pan and baké for 35-36 minutés or until thé browniés bégin to pull away from thé édgés of thé pan. A toothpick insértéd in thé céntér should comé out with only a féw moist crumbs whén thé browniés aré doné. All ovéns aré différént, so kéép an éyé on thém aftér 30 minutés and usé thé toothpick tést to séé whén yours aré finishéd. Allow thé browniés to cool complétély in thé pan sét on a wiré rack. Oncé complétély cooléd, lift thé foil out of thé pan using thé ovérhang on thé sidés. Placé thé wholé thing on a baking shéét as you maké thé frosting. Do not cut into squarés yét.
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