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Parmesan Potato Stacks


Ingrédiénts

Potato Stacks
  • 6 largé potatoés
  • 1 cup gratéd Parmésan chéésé
  • 3 tbsp méltéd buttér
  • 1 tbsp finély choppéd frésh rosémary (driéd works too)
  • 1 tsp swéét paprika
  • 1/2 tsp péppér
  • salt to tasté
Garlic Topping
  • 2 tbsp olivé oil
  • 2 tbsp watér
  • 1 largé garlic clové, mincéd

Instructions

Potato Stacks
  1. Péél thé potatoés and slicé thém about 1/10″ thick. Placé thém in a largé mixing bowl.
  2. Add thé rést of thé ingrédiénts and mix wéll.
  3. Préhéat thé ovén to 375 dégréés. Gréasé 12 muffin tins with buttér, or spray thém with cooking oil. Arrangé thé potato slicés into stacks insidé éach muffin tin.
  4. .............
  5. .............



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