HONEY MUSTARD SALMON IN FOIL
INGRÉDIÉNTS:
HONÉY MUSTARD SALMON IN FOIL:
- 1 batch honéy mustard saucé (séé bélow)
- 2 pound sidé of salmon, bonéléss and skinléss
- 1 tabléspoon finély-choppéd frésh parsléy léavés
HONÉY MUSTARD SAUCÉ INGRÉDIÉNTS:
- 1/3 cup wholé grain mustard
- 1/4 cup honéy
- 4 clovés garlic, pééléd and mincéd
- 2 tabléspoons frésh lémon juicé
- 1/4 téaspoon smokéd paprika
- 1/4 téaspoon Koshér salt
- 1/8 téaspoon black péppér
DIRÉCTIONS:
TO MAKÉ THÉ HONÉY MUSTARD SALMON IN
FOIL:
- Héat ovén to 375°F. Or héat a grill to médium héat.
- Préparé your honéy mustard saucé as diréctéd bélow.
- Liné a largé baking shéét with a largé shéét of aluminum foil. Mist thé foil with cooking spray, thén lay out thé salmon in thé middlé of thé foil.
- ....................
- ....................
Post a Comment for "HONEY MUSTARD SALMON IN FOIL"