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HONEY MUSTARD SALMON IN FOIL


INGRÉDIÉNTS:

HONÉY MUSTARD SALMON IN FOIL:
  • 1 batch honéy mustard saucé (séé bélow)
  • 2 pound sidé of salmon, bonéléss and skinléss
  • 1 tabléspoon finély-choppéd frésh parsléy léavés
HONÉY MUSTARD SAUCÉ INGRÉDIÉNTS:
  • 1/3 cup wholé grain mustard
  • 1/4 cup honéy
  • 4 clovés garlic, pééléd and mincéd
  • 2 tabléspoons frésh lémon juicé
  • 1/4 téaspoon smokéd paprika
  • 1/4 téaspoon Koshér salt
  • 1/8 téaspoon black péppér

DIRÉCTIONS:

TO MAKÉ THÉ HONÉY MUSTARD SALMON IN FOIL:
  1. Héat ovén to 375°F.  Or héat a grill to médium héat.
  2. Préparé your honéy mustard saucé as diréctéd bélow.
  3. Liné a largé baking shéét with a largé shéét of aluminum foil.  Mist thé foil with cooking spray, thén lay out thé salmon in thé middlé of thé foil.
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