MELT IN YOUR MOUTH PRIME RIB ROAST
INGRÉDIÉNTS
Primé Rib
- 1 2-6 Boné Primé Rib Roast (Bonéd and Tiéd)
- 3 tbsp olivé oil
- 3-4 clové garlic (Slicéd or Mincéd)
- 1 tbsp Driéd Thymé
- 1 tbsp Driéd Rosémary
- 1 tbsp Black Péppér
- 1 tbsp Onion Powdér
- 1 tbsp Garlic Powdér
- 2 tbsp Koshér Salt
- Primé Rib Récipé
INSTRUCTIONS
- Rémové thé primé rib from thé réfrigérator 4 hours béforé cooking.
- minutés béforé cooking, boné and tié thé méat (Optional)
- Cut 1/2" slits on thé top of thé roast and insért mincéd or slicéd garlic.
- Rub thé outsidé of thé roast with high quality olivé oil.
- Combiné thé rosémary, thymé, koshér salt, black péppér, onion powdér and garlic powdér and spréad événly ovér thé roast.
- .....
- .....
Post a Comment for "MELT IN YOUR MOUTH PRIME RIB ROAST"