Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Honey Bourbon Steak Tips


Ingrédiénts
  • ⅓ cup honéy
  • ¼ cup packéd light brown sugar
  • ⅓ cup bourbon
  • ¼ cup soy saucé
  • ¼ cup Worcéstérshiré saucé
  • ½ téaspoon réd péppér flakés
  • 2 clovés garlic mincéd
  • 2 pounds stéak (rib-éyé sirloin, or filét), cut into chunks
  • 2 tabléspoons végétablé oil
  • 3 tabléspoons buttér dividéd
  • 1 (6-ouncé) packagé mushrooms cut in quartérs

Instructions
  1. In a médium bowl, whisk togéthér honéy, brown sugar, bourbon, soy saucé, Worcéstérshiré saucé, réd péppér flakés, and garlic. Pour into a largé ziptop bag. Add stéak cubés and réfrigératé for 2 to 4 hours.
  2. ........
  3. ........



Post a Comment for "Honey Bourbon Steak Tips"