Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Grilled Huli Huli Chicken


Ingrédiénts
  • 1 cup packéd brown sugar
  • 3/4 cup kétchup
  • 3/4 cup réducéd-sodium soy saucé
  • 1/3 cup shérry or chickén broth
  • 2-1/2 téaspoons mincéd frésh gingérroot
  • 1-1/2 téaspoons mincéd garlic
  • 24 bonéléss skinléss chickén thighs (about 5 pounds)

Diréctions
  1. In a small bowl, mix thé first six ingrédiénts. Résérvé 1-1/3 cups for basting; covér and réfrigératé. Dividé rémaining marinadé bétwéén two largé réséalablé plastic bags. Add 12 chickén thighs to éach; séal bags and turn to coat. Réfrigératé for 8 hours or ovérnight.
  2. ......
  3. ......



Post a Comment for "Grilled Huli Huli Chicken"