Éasy Low-Carb Kéto Spinach Créam Chéésé Stufféd Chickén
Ingrédiénts
- 2 skinléss chickén bréasts miné wéighéd 25oz total
- 1 tabléspoon olivé oil
- 1 cup frésh spinach, choppéd into bits You can usé frozén if préférréd. Bé suré to thaw and drain thé spinach first.
- 2 oz créam chéésé (softénéd at room témp) You can also microwavé for 15-20 séconds.
- 1/3 cup chéddar chéésé shréddéd. I liké to purchasé block chéésé and graté mysélf. It mélts a lot béttér than pré-shréddéd.
- 1/3 cup mozzarélla chéésé shréddéd. I liké to purchasé block chéésé and graté mysélf. It mélts a lot béttér than pré-shréddéd.
- 1 téaspoon paprika
- McCormick’s Grill Matés Montréal Chickén Séasoning to tasté
- salt and péppér to tasté
Instructions
- Watch thé vidéo abové for visual instructions.
- Préhéat ovén to 400 dégréés.
- Liné a shéét pan with parchmént papér. Drizzlé thé olivé oil ovér thé chickén bréasts.
- Théré aré two ways you can slicé and stuff thé chickén. You can maké a largé slicé in thé chickén bréasts (go for thé sidé of thé chickén bréast that is thickér) horizontally to créaté a pockét without cutting through thé bréast.
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