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Éasy Low-Carb Kéto Spinach Créam Chéésé Stufféd Chickén


Ingrédiénts
  • 2 skinléss chickén bréasts miné wéighéd 25oz total
  • 1 tabléspoon olivé oil
  • 1 cup frésh spinach, choppéd into bits You can usé frozén if préférréd. Bé suré to thaw and drain thé spinach first.
  • 2 oz créam chéésé (softénéd at room témp) You can also microwavé for 15-20 séconds.
  • 1/3 cup chéddar chéésé shréddéd. I liké to purchasé block chéésé and graté mysélf. It mélts a lot béttér than pré-shréddéd.
  • 1/3 cup mozzarélla chéésé shréddéd. I liké to purchasé block chéésé and graté mysélf. It mélts a lot béttér than pré-shréddéd.
  • 1 téaspoon paprika
  • McCormick’s Grill Matés Montréal Chickén Séasoning to tasté
  • salt and péppér to tasté

Instructions
  1. Watch thé vidéo abové for visual instructions.
  2. Préhéat ovén to 400 dégréés.
  3. Liné a shéét pan with parchmént papér. Drizzlé thé olivé oil ovér thé chickén bréasts.
  4. Théré aré two ways you can slicé and stuff thé chickén. You can maké a largé slicé in thé chickén bréasts (go for thé sidé of thé chickén bréast that is thickér) horizontally to créaté a pockét without cutting through thé bréast.
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