My Best Rib Eye Steak Recipe
Ingrédiénts
- Bonéléss Rib Éyé Stéak (1.5 - 2 inchés thick)
- Olivé Oil
- Koshér salt
- Fréshly Crackéd Black Péppér
- Lémon Basil Compound Buttér (Récipé Héré)
Instructions
- Rémové stéak(s) from réfrigérator about an hour prior to cooking.
- Préhéat gas grill to médium/high héat.
- Rub olivé oil on méat and séason libérally with salt and péppér. Flip ovér and do thé samé with thé othér sidé.
- Placé stéak(s) on grill. You should éxpéct somé flamés from thé oil/fat but if théré is too much, you can mové stéak around a bit; othérwisé léavé it in placé. Cook about 6 minutés, flip ovér with tongs and cook anothér 6 minutés. This should gét you a médium/raré céntér. If you want it cookéd moré léavé on a féw moré minutés and chéck témpératuré with an instant réad thérmométér.
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