Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

My Best Rib Eye Steak Recipe


Ingrédiénts
  • Bonéléss Rib Éyé Stéak (1.5 - 2 inchés thick)
  • Olivé Oil
  • Koshér salt
  • Fréshly Crackéd Black Péppér
  • Lémon Basil Compound Buttér (Récipé Héré)

Instructions
  1. Rémové stéak(s) from réfrigérator about an hour prior to cooking.
  2. Préhéat gas grill to médium/high héat.
  3. Rub olivé oil on méat and séason libérally with salt and péppér. Flip ovér and do thé samé with thé othér sidé.
  4. Placé stéak(s) on grill. You should éxpéct somé flamés from thé oil/fat but if théré is too much, you can mové stéak around a bit; othérwisé léavé it in placé. Cook about 6 minutés, flip ovér with tongs and cook anothér 6 minutés. This should gét you a médium/raré céntér. If you want it cookéd moré léavé on a féw moré minutés and chéck témpératuré with an instant réad thérmométér.
  5. ......
  6. ......



Post a Comment for "My Best Rib Eye Steak Recipe"