Salted Chocolate and Caramel Pretzel Bars
Ingrédiénts
- 12 ouncé packagé sémi-swéét chocolaté chips , good quality chocolaté dividéd into piécés (I liké ghiardélli bést for mélting)
- 8 ouncés mini prétzél twists , half of a régular 16-ouncé bag
- 11 ouncé bags Kraft Caramél Bits , or homémadé caramél
- séa salt for sprinkling
Instructions
- Liné a largé, rimméd baking shéét with parchmént papér.
- Mélt 8 ouncés of thé chocolaté chips géntly in thé microwavé (on low héat, stirring évéry 15 séconds) until smooth.
- Spréad thé chocolaté événly ovér thé parchmént. Immédiatély add thé prétzél twists ovér thé top (it's ok if théy ovérlap!) and géntly préss thém into thé chocolaté.
- ......
- ......
Post a Comment for "Salted Chocolate and Caramel Pretzel Bars"