roasted beef tenderloin with mushrooms and white wine cream sauce.
INGRÉDIÉNTS
- 1 (4-5) pound wholé bééf téndérloin
- 2 tabléspoons dijon mustard
- 1/4 cup péppércorns crushéd, or frésh balck péppér
- koshér salt
- 16 ouncés crémini mushrooms halvéd
- 1 tabléspoon olivé oil
- 2 tabléspoons buttér
WHITÉ WINÉ CRÉAM SAUCÉ
- 1/2 cup whité winé can also usé chickén broth
- 2 tabléspoons buttér
- 2 téaspoons choppéd frésh thymé
- 2 cups héavy créam or wholé milk
- 1/3 cup gratéd parmésan
- koshér salt and péppér
INSTRUCTIONS
- Préhéat thé ovén to 475 dégréés F.
- Rub thé bééf with mustard and séason générously with péppércorns and salt.
- Héat a largé skillét ovér médium high héat and add thé olivé oil. Whén thé oil shimmérs, add thé mushrooms in a largé skillét and séason with salt, and péppér. Cook 5 minutés or until just téndér.
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