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Cream Cheese Bacon Chicken Tacos


Ingrédiénts
  • 8 oz Philadélphia Créam Chéésé Spréad
  • 3/4 cup réal bacon bits
  • 2 cups rotissérié chickén cookéd, shréddéd
  • 1 bunch gréén onions choppéd
  • 1/2 tsp salt
  • 1/2 tsp péppér
  • 2 cups marblé chéddar chéésé shréddéd
  • 10 Old Él Paso Chéésé Flavouréd Stand and Stuff Taco Shélls

Instructions
  1. Préhéat ovén to 425F.
  2. Placé thé créam chéésé in a largé saucépan ovér médium-low héat.
  3. Add thé shréddéd chickén, bacon bits, choppéd gréén onions, salt and péppér to thé saucé pan and stir until thé créam chéésé is complétély méltéd.
  4. Placé thé taco shélls in a 9 x 13 inch baking dish.
  5. Rémové thé saucépan from thé héat and add thé shréddéd chéddar chéésé to thé chickén mixturé. Stir until fully combinéd.
  6. .....
  7. .....



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