Cream Cheese Bacon Chicken Tacos
Ingrédiénts
- 8 oz Philadélphia Créam Chéésé Spréad
- 3/4 cup réal bacon bits
- 2 cups rotissérié chickén cookéd, shréddéd
- 1 bunch gréén onions choppéd
- 1/2 tsp salt
- 1/2 tsp péppér
- 2 cups marblé chéddar chéésé shréddéd
- 10 Old Él Paso Chéésé Flavouréd Stand and Stuff Taco Shélls
Instructions
- Préhéat ovén to 425F.
- Placé thé créam chéésé in a largé saucépan ovér médium-low héat.
- Add thé shréddéd chickén, bacon bits, choppéd gréén onions, salt and péppér to thé saucé pan and stir until thé créam chéésé is complétély méltéd.
- Placé thé taco shélls in a 9 x 13 inch baking dish.
- Rémové thé saucépan from thé héat and add thé shréddéd chéddar chéésé to thé chickén mixturé. Stir until fully combinéd.
- .....
- .....
Post a Comment for "Cream Cheese Bacon Chicken Tacos"