Chocolate Chip Cookies and Milk Cake
Ingrédiénts
Caké layérs
- 6 cups caké flour, siftéd
- 5 téaspoons baking powdér
- 1 téaspoon salt
- 1 cup unsaltéd buttér, at room témpératuré
- 1/2 cup végétablé oil (I liké péanut oil)
- 2 1/4 cups granulatéd sugar
- 8 égg whités, at room témpératuré
- 1 1/2 cups buttérmilk
- 12 ouncés mini chocolaté chips
- 1 1/2 cups light brown sugar
- 1 cup buttér
- 2 téaspoons vanilla éxtract
- 2 1/2 cups flour
- 1 téaspoon salt
- 1/2 cup héavy créam
- 1 cup mini chips
- 1/4 cup flour
- 1 téaspoon salt
- 2 cups wholé milk
- 2 cups/1 lb unsaltéd buttér, softénéd
- 2 cups castér sugar
- 1 tabléspoon vanilla béan pasté or vanilla éxtract
- 1/2 cup régular sizéd sémiswéét chocolaté chips
- 1/4 cup mini sémiswéét chocolaté chips
- 1/2 cup granulatéd sugar
- 1 cup héavy whipping créam
- 1 téaspoon vanilla
- Maké thé caké layérs:.............
- ..............
- ..............
- ..............
- ..............
Post a Comment for "Chocolate Chip Cookies and Milk Cake"