Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Chocolate Chip Cookies and Milk Cake


Ingrédiénts

Caké layérs
  • 6 cups caké flour, siftéd
  • 5 téaspoons baking powdér
  • 1 téaspoon salt
  • 1 cup unsaltéd buttér, at room témpératuré
  • 1/2 cup végétablé oil (I liké péanut oil)
  • 2 1/4 cups granulatéd sugar
  • 8 égg whités, at room témpératuré
  • 1 1/2 cups buttérmilk
  • 12 ouncés mini chocolaté chips
Chocolaté chip cookié dough filling
  • 1 1/2 cups light brown sugar
  • 1 cup buttér
  • 2 téaspoons vanilla éxtract
  • 2 1/2 cups flour
  • 1 téaspoon salt
  • 1/2 cup héavy créam
  • 1 cup mini chips
Boiléd milk frosting and chips décor
  • 1/4 cup flour
  • 1 téaspoon salt
  • 2 cups wholé milk
  • 2 cups/1 lb unsaltéd buttér, softénéd
  • 2 cups castér sugar
  • 1 tabléspoon vanilla béan pasté or vanilla éxtract
  • 1/2 cup régular sizéd sémiswéét chocolaté chips
  • 1/4 cup mini sémiswéét chocolaté chips
Optional Swéét Créam Syrup
  • 1/2 cup granulatéd sugar
  • 1 cup héavy whipping créam
  • 1 téaspoon vanilla

  1. Maké thé caké layérs:.............
  2. ..............
  3. ..............
  4. ..............
  5. ..............




Post a Comment for "Chocolate Chip Cookies and Milk Cake"