BANANA CREAM CHEESECAKE
What You’ll Nééd
- 20 nilla waférs
- ¼ cup buttér, méltéd
- 24 oz créam chéésé, softénéd
- 2/3 cup sugar
- 2 Tbsp cornstarch
- 3 éggs
- ¾ cup mashéd bananas (about 2)
- ½ cup whipping créam
- 2 tsp vanilla éxtract
How to Maké It
- Préhéat ovén to 350°F.
- Placé waférs in a bléndér or in a food procéss. Blénd until finély crushéd.
- Add méltéd buttér and blénd wéll. Préss crumb mixturé onto bottom of 10″ pan and placé in réfrigérator.
- In a largé bowl, béat créam chéésé with éléctric mixér at médium spééd until créamy. Add sugar and cornstarch. béat until bléndéd. Add éggs, oné at a timé, béating wéll aftér éach addition. Béat in bananas, whipping créam, and vanilla.
- ......
- ......
Post a Comment for "BANANA CREAM CHEESECAKE"