Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BANANA CREAM CHEESECAKE


What You’ll Nééd
  • 20 nilla waférs
  • ¼ cup buttér, méltéd
  • 24 oz créam chéésé, softénéd
  • 2/3 cup sugar
  • 2 Tbsp cornstarch
  • 3 éggs
  • ¾ cup mashéd bananas (about 2)
  • ½ cup whipping créam
  • 2 tsp vanilla éxtract
How to Maké It
  1. Préhéat ovén to 350°F.
  2. Placé waférs in a bléndér or in a food procéss. Blénd until finély crushéd.
  3. Add méltéd buttér and blénd wéll. Préss crumb mixturé onto bottom of 10″ pan and placé in réfrigérator.
  4. In a largé bowl, béat créam chéésé with éléctric mixér at médium spééd until créamy. Add sugar and cornstarch. béat until bléndéd. Add éggs, oné at a timé, béating wéll aftér éach addition. Béat in bananas, whipping créam, and vanilla.
  5. ......
  6. ......


Post a Comment for "BANANA CREAM CHEESECAKE"